Bli en del av vårt team

För drygt 20 år sedan (1999) startades vårt dotterbolag Adviser för att utveckla den kommersiella affären för mediaägare och år 2015 startades Adviser Studio, vår kreativa partner, som jobbade med alltifrån grafisk design till annonskoordinering.
Vi märkte dock att vårt erbjudande blev allt svårare att förstå, vilket leder oss till var vi befinner oss idag. För att förtydliga vad vi som bolag kan erbjuda har moderbolaget Another Media Group skapats och våra dotterbolag renodlats så att vi kan fokusera på våra olika specialistområden.
För oss på Another Media Group innebär detta att vi, med vår gemensamma vision, hjälper mediebranschen att transformeras, utvecklas och innoveras för att stå starka idag och imorgon.

Kontor i hela Sverige

Idag är vi totalt 40 personer med inom koncernen som sitter på fyra kontor runtom i landet – Stockholm, Malmö, Halmstad och Järna.

Flexibilitet

Vi är uppdelade i olika team som varje dag gör affärer, och tillsammans driver våra kunders utveckling framåt. Vi får våra kunders affärer att växa, därför växer även vi.

Fyra starka bolag

Inom koncernen står fyra starka bolag: Another Media Group, Roy, a_delivery och Adviser Sales, alla med varsitt expertisområde.

Genom att använda vår hemsida godkänner du vår cookie policy