Sociala Medier
Verktyg

Barnvakt till dina digitala bebisar

20 maj 2021
Erika Persson Bartat, CONTENT MANAGER ENGAGE
Skärmtiden ökar under semestermånaderna och därför bör företag prioritera att synas i digitala kanaler även när det är sommar. Med enkla verktyg ser du till att dina kanaler rullar på hela sommaren – under tiden rullar du tummar i solstolen.

Buffra och ladda upp med Buffer

Ett smidigt program som låter dig tidsinställda inlägg för alla dina sociala medier, både vanliga inlägg och stories. Gratis upp till ett visst antal konton.
Betalversionen har dessutom en engagemangsdel som mäter engagemanget och resultatet på respektive inlägg. Det finns dessutom en funktion där du kan hantera alla kommentarer och reaktioner på ett och samma ställe. S.M.A.R.T.

Fixa det som ska göras sen med Later
En allt-i-ett plattform för de mest populära sociala nätverken. Planera, analysera och publicera ditt innehåll med några få klick. 

Fixa mailskick och automationer med Mailchimp
Förbered dina nyhetsbrev innan semestern och tidsinställ dem i Mailchimp. Ett enkelt program som sköter sig självt och som dessutom föreslår vilka tider som är optimalt för ditt innehåll att skickas ut. Programmet är gratis upp till 2000 kontakter och det ingår smarta schemaläggningsfunktioner och såklart en bra analys-del.

Erika Persson Bartat

Erika Persson Bartat

CONTENT MANAGER ENGAGE

erika@engageagency.se

+46 72-325 40 72