We are enablers

Vi är en nära partner till våra kunder och ger tillgång till de bästa talangerna inom marknadsföring, försäljning och affärsutveckling. Vi hjälper er att skapa tillväxt – med människan, tekniken och hållbarheten i centrum.

Adviser – driver din kommersiella affär

Adviser är experter på annonsförsäljning och driver den kommersiella affären hos 40 medieägare och publicister. De driver din affär och genererar annonsintäkter som skapar förutsättningar för kvalitetsjournalistik. Det smidigaste sättet för dig att utveckla innehåll och samtidigt öka intäkterna.

Engage – ökar försäljningen i dina digitala kanaler

Engage vet hur man omvandlar bra innehåll i digitala kanaler, till leads och ökad försäljning. En kreativ och resultatdriven byrå som ser till att dina sociala medier och digitala kanaler presterar bättre mot uppsatta mål.


a_delivery – hanterar dina annonser och kampanjer

A_delivery gör det enkelt för dig att lyckas med din annonsering. De är experter på adtech och campaign management och ser till att din annonsering fungerar smidigt. Både för dig som marknadsförare och publicist.

Roy – tar fram det bästa ur din historia

I kampen om människors uppmärksamhet skapar Roy innehåll som når igenom och påverkar din publik. En kreativ byrå som vet hur man berättar historier som människor vill lyssna på.

Vår styrka är våra medarbetare

Vi är ingenting utan våra medarbetare. Vår styrka är att vi genom Another Media Group och våra bolag kan ge dig tillgång till allt från art directors, adtech-specialister till copywriters. För dig som kund får du tillgång till en mängd specialistkompetenser på ett enkelt sätt. Vad behöver du hjälp med?

Vill du veta mer? Kontakta oss!

Rasmus Thomsen

CEO Another Media Group & Roy

rasmus@anothermedia.se

+46 70-855 15 13

Rasmus Ohlin

COO Another Media Group & CEO Adviser

rasmus.ohlin@anothermedia.se

+46 72-402 41 42