Nytt partnerskap med HubSpot i gruppen

28 mars 2023
Dela:

Vi på Another Media Group är glada att meddela att vår adtech- och martechbyrå a_delivery har blivit partner till HubSpot, en ledande plattform för inbound marketing, försäljning och kundtjänst.

HubSpot är en allt-i-ett-lösning som erbjuder en rad verktyg för att hjälpa företag att dra nytta av inbound marketingstrategier och fånga in potentiella kunder på ett effektivt sätt. Plattformen inkluderar verktyg för att hantera sociala medier, sökmotoroptimering, e-postmarknadsföring, lead generation, försäljning, kundtjänst och mycket mer.

Som en partner till HubSpot kommer vi kunna erbjuda ännu fler tjänster och verktyg till våra kunder för att hjälpa dem att uppnå sina mål och växa sina företag. Vi är övertygade om att detta partnerskap kommer att stärka vårt erbjudande och ge oss möjlighet att erbjuda ännu bättre tjänster till våra kunder.

Sebastian Tibbling, Agency Director på Another Media Group, uttrycker sin entusiasm över partnerskapet: 

– Vi är glada över att ha blivit en partner till HubSpot. Detta partnerskap kommer att möjliggöra för oss att leverera ännu mer värde till våra kunder genom att erbjuda en bredare uppsättning verktyg och tjänster som kommer att hjälpa dem att nå sina affärsmål. 

I teamet som initialt kommer att arbeta med HubSpot ingår Andreas Marzo, Lano Rasoul och Sebastian Tibbling.

Om a_delivery - Specialister på adtech och martech

Letar du efter experthjälp för att öka era intäkter, effektivisera era flöden och hitta dolda potential i er data? Då har du kommit rätt. a_delivery utvecklar din affär med hjälp av modern teknik och vassa specialister. Tillsammans skapar vi mätbara resultat. Läs mer här!

Vill du veta mer?

Boka ett möte med oss så berättar vi mer om hur du kan dra nytta av HubSpot för att öka takten och skapa mer effekt av dina digitala kanaler.