Utökat samarbete med Aktuell Säkerhet

28 augusti 2024
Dela:

Another Media Groups digitalbyrå Roy har fått förtroendet att utveckla en ny webbplats för tidskriften Aktuell Säkerhet, utgiven av Persson Förlag. Projektet, som redan är igång, siktar på en lansering under senhösten.

Jenny Persson från Persson Förlag förklarar valet av Roy:

– Det finns flera anledningar till att vi valde Roy som leverantör av vår nya sajt. För det första har vi en lång och god relation. De är flexibla och smidiga att samarbeta med. För det andra har de en stark portfolio som visar på hög kreativ nivå och leveranser som passar vårt varumärke. Samt att ha både annonsaffären och hemsidan hos samma koncern tror vi kommer gynna oss långsiktigt.

Daniel Jakobsson, projektledare på Roy, uttrycker entusiasm över uppdraget:

– Vi på Roy är väldigt glada över att få förtroendet att utveckla den nya sajten för Aktuell Säkerhet. Det här projektet ger oss möjlighet att kombinera vår expertis inom digitalisering med kreativa lösningar för redaktionella, kommersiella och tekniska aspekter. Vårt mål är att skapa en förstklassig användarupplevelse som stärker Aktuell Säkerhets digitala närvaro och stödjer deras affärsmål.

Samarbetet skall resultera i en modern och användarvänlig plattform som både förbättrar läsarupplevelsen och optimerar annonshanteringen för Aktuell Säkerhet.

Tips:

Nyfiken på Roy och hur du kan ta bästa steg med din digitala närvaro?
Kontaka Daniel på daniel@roy.agency

Inspireras av några av Roys kundcase: www.roy.agency/projekt