Roy Agency nominerad till tre designpriser

27 september 2024
Dela:

Vi är otroligt glada att kunna meddela att vår digitalbyrå Roy Agency har nominerats till inte mindre än tre priser i år! Det är en ära att få detta erkännande inom branschen, och det betyder oerhört mycket för oss att vårt arbete uppmärksammas. Dessa nomineringar är ett bevis på vårt teams hårda arbete och engagemang för att skapa riktigt bra lösningar för våra kunder.

Vi är nominerade till

Tidskriftspriset 2024 – Årets Design
Vår egen Matilda Kurtson Bellman har blivit nominerad till Tidskriftspriset i kategorin Årets Design för sitt arbete med Varldenom.com. Detta pris lyfter fram exceptionellt kreativ och nytänkande design inom tidnings- och tidskriftsvärlden. Att vara nominerade här visar på vårt engagemang för nyskapande och inspirerande design.

"

“Ett välgjort designkoncept, perfekt avvägt för liten skärm, där mycket får plats på en begränsad yta. Det kan låta enkelt, men är en utmaning som få lyckas med. Innehåll från hela världen, ur ett svenskt perspektiv. Tydlig, smakfull och elegant känsla med lyxig typografi som ger fina detaljer och stora kontraster.”

Juryn för Svenska Tidskrifter

Publishingpriset 2024
En årlig tävling som belönar kvalitet inom olika former av redaktionell kommunikation. Roy Agency är nominerade för deras arbete med Svenska Tecknares nya sajt, svenskatecknare.se 

Denna nominering speglar vårt fokus på att leverera genomtänkt design och innehåll som talar till målgruppen på ett unikt och engagerande sätt.

Svenska Designpriset
Svenska Designpriset är en av Sveriges främsta tävlingar inom visuell kommunikation och design. Återigen är det arbetet för Svenska Tecknare som är nominerat även till detta pris. Att vara nominerade till är en stor ära och ett kvitto på vår strävan efter högkvalitativ design. Vi ser fram emot finalen och är redan väldigt stolta över denna nominering.

Stort tack till våra fantastiska medarbetare och kunder som gör det här möjligt! Vi ser med spänning fram emot att delta i dessa tävlingar och att få vara med och fira branschens bästa.

Tidskriftspriset – varldenom.com

Publishingpriset & Svenska Designpriset – svenskatecknare.se