Sebastian Tibbling går in i rollen som Agency Director

16 december 2022
Dela:

I januari tillträder Sebastian Tibbling rollen som Agency Director för Another Media Groups byråer - digitalbyrån Roy, Contentbyrån Engage, adtech- och martechbyrån a_delivery samt strategibyrån Oh Charlie. Sebastian har varit verksam i koncernen sedan start och kommer närmast från rollen som som vd för a_delivery och Oh Charlie. 

– Sebastian har lång erfarenhet av att leda och utveckla affärer inom medie- och kommunikationsbranschen. Kombinationen av hans unika kompetens och erfarenhet gör honom till rätt person att driva byråverksamheten framåt. Jag är övertygad om att han kommer att göra en strålande insats för att utveckla våra byråer och leverera bästa möjliga service till våra kunder, säger Rasmus Thomsen, vd för Another Media Group.

I rollen kommer Sebastian att ha ansvar för att utveckla erbjudandet inom gruppens byråer, samt att säkerställa att de levererar effekt till sina kunder. Han kommer att rapportera direkt till vd Rasmus Thomsen.

– Det ska bli otrolig roligt att arbeta tillsammans med våra team för att skapa lösningar som möter kundernas behov och hjälper dem att nå sina mål. Jag är tacksam över att ha fått förtroendet från styrelsen och delägarna, säger Sebastian Tibbling.

Another Media Group har beslutat att dela upp koncernen i två affärsområden: Advertising Sales och Agencies. Rasmus Thomsen, VD för Another Media Group, kommer att vara ansvarig för affärsområdet Advertising Sales medan Sebastian kommer att vara ansvarig för affärsområdet Agencies. Another Media Group och dess byråer omsätter närmare 100 MSEK och sysselsätter 45 medarbetare. 

Sebastian Tibbling börjar sin nya roll som Agency Director den 1 januari 2023. 

För mer information
Rasmus Thomsen
CEO Another Media Group
0708551513

Sebastian Tibbling
COO & Agency Director
0708551722