Adviser välkomnar två nya uppdragsgivare

19 september 2023
Dela:

På bild: Josefine Blomquist Head of Sales och Rasmus Ohlin, vd.


Hösten på vårt säljbolag Adviser får en fin start när två nya uppdragsgivare står klara för att öka sina annonsintäkter och utveckla sin kommersiella affär.

"Vi välkomnar våra två nya uppdragsgivare med stor förväntan. Både Kurera och Forskning & Framsteg är två varumärken som vi länge velat arbeta tillsammans med och vi ser fram emot att få utveckla deras kommersiella affärer. Förutom att det är två starka och nischade medier, ser vi stor potential i att utveckla deras affär och låta respektive redaktion fokusera på kvalitativ journalistik för sina läsare." , säger Rasmus Ohlin, vd på Adviser.

Om Kurera: År 1999 kom den första tryckta utgåvan av papperstidningen Kurera ut. Idag ges den ut med fem utgåvor per år och når ca 85 000 läsare per utgåva. På Kurera brinner man för hälsa och välmående och vill genom att informera, motivera och inspirera, bidra till att allt fler mår bättre. Tidningen och sajten skriver om hela spektrat av hälsa: från recept, till informativa texter om näring och intervjuer med kända och okända.

Om Forskning & Framsteg: Genom oberoende vetenskapsjournalistik och populärvetenskap berättar man på ett begripligt sätt om allt ifrån materiens minsta beståndsdelar till den yttersta rymden. Tidningen har sedan 1966 bevakat vetenskap och består idag av en tidning med 10 nummer per år, en podcast och en sajt.

Nyfiken på hur Adviser kan hjälpa dig?

I mer än 20 år har Adviser hjälp publicister och medieägare att öka sin lönsamhet.