Borgeby Fältdagar väljer Adviser, igen

12 oktober 2023
Dela:

I juni hålls den populära lantbruksmässan Borgeby fältdagar. Mässan startade 1999 och har sedan dess varit den naturliga mötesplatsen för lantbruksföretagare. Efter ett lyckat samarbete med Adviser förra året har man valt att fortsätta samarbeta även inför mässan 2024.

"Vi har valt Adviser som partner  för mässtidningen för att vi har en tidigare långvarig relation med Linda Palmqvist som annonskontakt och LRF Media som medarrangör av Borgeby Fältdagar. Tillsammans med skribenterna på Roy och layoutteamet på a_delivery har vi lyckats skapa ett gott samarbete, en ömsesidig förståelse och en snygg produkt som vi är stolta över. För oss är den personliga kontakten avgörande för gott samarbete – den har vi hos Adviser”, säger Anna Larsen, projektledare på Borgeby Fältdagar

Varje år möts 450 svenska och internationella utställare och 20 000 besökare för att ta del av ny kunskap, odlingar, tjänster och maskiner.

Vi är stolta över att ännu en gång få driva den kommersiella affären i en så väletablerad mässtidning. Borgeby är en stark mässa inom sitt område och är oerhört omtyckt av såväl utställare som besökare. Med vårt väletablerade kontaktnät i branschen känns matchningen oss emellan klockren”, säger Rasmus Ohlin, vd, Adviser.

Huvudarrangör är HIR Skåne AB. Medarrangörer är Hushållningssällskapet Skåne, Lantmännen, LRF Media, Sparbanken Skåne, Väderstad AB och Yara

Läs mer på Borgeby fältdagar.