Another Media Group gör sitt andra förvärv för året

26 augusti 2021
Dela:

Den nya byrågruppen Another Media Group fortsätter sin tillväxtresa och förvärvar digitalbyrån Vokalt. För mediekoncernen blir det årets andra förvärv.

– Vi har sedan Vokalt startades haft ett gott samarbete med Jacob och gänget. Att ta nästa steg och skapa något större tillsammans kändes rätt för båda parterna, säger Rasmus Thomsen, koncern-VD på Another Media Group.

Vokalt kommer att gå ihop med koncernens contentbyrå Roy – målet är att plocka det bästa från de två byråerna och förstärka den digitala kompetensen inom strategi, design och teknik inom app- och webbutveckling.

Vokalts grundare Jacob Valfridsson, som har flera års erfarenhet av digital affärsutveckling, blir byråchef och kommer leda den nya byrån efter sammanslagningen.

– Jag är superpeppad på vår sammanslagning. Vi har från dag ett haft ambitionen att bli en one-stop-partner för våra kunder, med denna konstellation kan vi verkligen erbjuda det till våra kunder, säger Jacob Valfridsson.

Från AMG:s håll har man också sett en ökad efterfrågan på fler digitala tjänster hos befintliga kunder och partners.  

– Det känns viktigt att kunna erbjuda den här kompetensen. Dessutom passar teamets ambition, engagemang och driv helt perfekt i vår bolagsgrupp och kultur. Vi har väldigt höga förväntningar på detta giftermål, avslutar Rasmus Thomsen.

 

Om Another Media Group

En byrågrupp som fungerar som en partner för hållbar affärsutveckling, digitalisering och transformationsfrågor för företag och organisationer. Experter på marknadsföring och försäljning som hjälper företag att nå sina affärsmål.