Vi växer! Och ja, då menar vi på flera sätt

22 december 2022
Dela:

Vi närmar oss slutet av året och det är med en varm känsla vi summerar 2022. Tillväxt genom nya bolag, kontor och medarbetare gör att vi inte kan låta bli att bli pirriga när vi tänker på vad framtiden har att erbjuda.

Att växa är en nyckelfras när vi både summerar och blickar framåt mot nästkommande år. Att växa ekonomiskt i all ära, men tillväxt har även präglat organisationen på en rad andra sätt. Vi har vuxit som människor och kollegor, men också som företag. Dessutom har vi hjälp våra kunder att växa. All form av tillväxt går hand i hand mer vår vision - We are enablers. 

Another Media Group-familjen har fått tillökning genom att vi välkomnat Oh Charlie som nytt bolag i koncernen. Oh Charlie är strategibyrån med fokus på affärsutveckling vars primära mål är att hjälpa företag och människor att växa. Byrån har redan fått äran att utveckla en rad kunder med hållbara strategier.

Oh Charlie är ett av bolagen som tillsammans med Roy, Engage och a_delivery från och med januari är under vingarna av en och samma Agency Director inom Another Media Group, Sebastian Tibbling. Genom detta hoppas vi kunna skapa ännu fler synergier bolagen emellan. Och därmed tillgodose våra kunder med nya möjligheter och ett komplett erbjudande. 

Ökning i antal och kvadratmeter
Ökad efterfrågan har lett till ett behov av nya kompetenser och varje enskilt bolag har knutit till sig nya talanger inom en rad olika spetsområden inom bland annat copy, visuell kommunikation och strategi. Senast i raden var Roy som rekryterat flera utvecklare för att möta efterfrågan. I samma veva passade byrån på att lansera sin nya hemsida och spetsa till sitt erbjudande.

För att ytterligare stärka kompetenserna har det gåtts utbildningar på flera håll i koncernen. Externa sådana i form av kurser på bland annat Berghs, Hyper Island och Snacka Snyggt. Samtidigt har det arrangerats en rad internutbildningar. Gänget på Engage har under hösten hållit interna kurser där medarbetarna fått agera både lärare och elever.

Nya medarbetare och fler kunder bidrar till ett ökat behov av utrymme. Redan i början av året insåg vi att vi var påväg att växa ut vårt kontor i Malmö - och jakten på ett nytt hem var igång. I början av augusti gick flyttlasset till Södra Tullgatan där det i skrivande stund sitter representanter från majoriteten av koncernens byråer. Och ja, en och annan företagsfest har vi hunnit med på det nya kontoret. 

Men viktigast av allt är ändå de kunder som varit med och möjliggjort detta för oss på Another Media Group. Det har varit en uppsjö av spännande projekt, utmaningar och möjligheter som vi tagit oss an tillsammans. Vi har lanserat e-handel för premiumvarumärke inom livsstil, gjort re-brands för ett flertal spännande företag, lanserat kampanjer med goda resultat och mycket därtill. Tack vare hårt arbete, goda samarbeten, många skratt (och ett och annat hårslit) går vi in i 2023 med ett litet extra skutt i steget. 

Rasmus Thomsen
CEO Another Media Group