Another Media Group stärker sitt erbjudande – knyter till sig ny byrå

03 februari 2021
Dela:

På bilden: grundarna till Engage Agency, Tobias Valfridsson och Agnes Jarfjord

Pressmeddelande:

Another Media Group stärker sitt erbjudande – knyter till sig ny byrå

I samband med mediekoncernen Another Media Groups stora re-branding knyter de till sig ytterligare ett bolag – malmöbyrån Engage Agency. Koncernen består nu av fem nischade bolag som tillsammans brinner för att transformera mediebranschen och skapa lönsamhet för sina kunder.

– Vi är väldigt glada och stolta över att presentera Engage som ännu ett varumärke i vår koncern. Deras fokus på att skapa content som konverterar och engagerar mottagaren är ett klockrent komplement till vårt befintliga erbjudande, säger Rasmus Thomsen, VD och ägare, Another Media Group.

Grundarna av Malmöbyrån Engage Agency har bakgrund i mediabranschen där de arbetat med några av landets största medieägare. Hösten 2018 startade de upp Engage Agency för att hjälpa företag att utveckla attraktiva säljkanaler genom att stärka sin röst digitalt, genom engagerande content.

Det är fantastiskt kul att bli en del av Another Media Group och en koncern med så mycket kompetens och drivkraft. Det är en häftig tillväxtresa de befinner sig i och vi är helt övertygade om att med AMG som majoritetsägare kommer vi ha musklerna att växa och etablera oss som det självklara byråvalet för content som konverterar. Vi ser fram emot att skapa nya framgångar tillsammans med AMG och våra kunder, som vi nu kan erbjuda ännu bättre möjligheter att lyckas med sin marknadsföring, säger Agnes Jarfjord, Byråchef, Engage Agency.

Om koncernen

Another Media Group grundades 1999 och är en företagsgrupp med den gemensamma visionen att hjälpa mediebranschen att transformeras. Koncernen omsätter 85 miljoner och arbetar med ett femtiotal publicister och medieägare.

Engage Agency är en contentbyrå med huvudsäte i Malmö som specialiserat sig på resultatdrivet content för digitala kanaler, sociala medier och SEO. Bland kunderna finns företag som Easyfairs Nordic, Tieto, Lindab, Trust Partner, Porsche och Yaskawa.

Under hösten 2020 har ett gediget omstruktureringsarbete genomförts och från och med årsskiftet tillhör Engage Agency mediekoncernen Another Media Group. Another Media Group är således moderbolaget till säljbolaget Adviser, Roy contentbyrå, ad-techbolaget a_delivery och SEO- & contentbyrån Engage Agency.