Partnerskap med Sveriges Tidskrifter

22 maj 2024
Dela:

Igår signerade Another Media Group ett nytt avtal som stärker vårt samarbete med Sveriges Tidskrifter och deras medlemmar. Att vara en partner till Sveriges Tidskrifter är något vi ser som en viktig satsning för att växa tillsammans med branschen.

Another Media Group med byråerna Roy, Adviser, a_delivery och Oh Charlie är associerad partner till Sveriges Tidskrifter med målet att skapa en innovativ och växande mediebransch.

– Vi har under många år haft samarbete med Sveriges Tidskrifter, genom flera av våra bolag, nytt för i år är att vi går in via Another Media Group och säkerställer att samtliga kompetenser och tjänster inom gruppen erbjuds mot deras medlemmar, säger Rasmus Thomsen, VD på Another Media Group.

Sveriges Tidskrifter har närmare 400 medlemmar som representerar allt ifrån kommersiella livsstilsmagasin till facktidskrifter och digitala medier. De driver gemensamma frågor, bearbetar politiker, sätter standarder, värnar pressetiken, utbildar och inspirerar.

Inom Another Media Group jobbar vi redan med många av medlemmarna i Sveriges Tidskrifter, för att nämna några Nyhetsmagasinet Fokus, Sveriges Arkitekter, ATL, Land och många fler där vi erbjuder tjänster från strategi kopplat till läsarintäkter till annonsförsäljning och heltäckande produktioner.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig som medie? Vi har flera färdiga erbjudande som vänder sig till medlemmar inom Sveriges Tidskrifter.

Vill du veta mer? Kontakta:
Rasmus Thomsen
rasmus@anothermedia.se
0708 551 513