Strategi & affärsutveckling

Vad behöver du på din tillväxtresa? Vi stöttar företag inom affärs-, produkt- och organisationsutveckling för att skapa hållbar tillväxt över tid. Genom konsulttjänster inom strategi och affärsutveckling skapar vi möjligheter för människor, företag och varumärken att växa.

Genom våra bolag hjälper vi företag att hitta lösningar på små och stora utmaningar. Som möjliggörare vågar vi utmana och utbilda för att skapa förändring, samtidigt som vi tror på att förändring måste få ta tid. I oss har du en långsiktig partner. Vi hjälper dig att skapa tillväxt – med människan, tekniken och hållbarheten i centrum.

Så hjälper vi dig med strategi och affärsutveckling

Affärsutveckling


Våra konsulter stöttar dig inom produkt- och affärsutveckling för att skapa hållbar tillväxt över tid.

Organisationsutveckling


Vi utmanar företag att bli en bättre version av sig själva. Mer fokuserade, mer hållbara och mer autentiska.

Strategi


Vi hjälper dig att ta fram en konkret strategiplan baserad på era förutsättningar, utmaningar och mål.

Vår vision är att vara möjliggörare

Möjliggörare för dig som ska nå tuffa mål trots små resurser. Som ska förändra verksamheten eller göra en digital omställning. Vårt erbjudande grundar sig i att samla alla de kompetenser du behöver för att driva din förändringsresa. I våra kundcase kan du läsa mer om hur våra konsulter har gjort skillnad i olika typer av organisationer. Hur kan vi hjälpa dig?

Vill du ha nya insikter inom marknadsföring, digitalisering och affärsutveckling?

Know-how från Another Media Group är en samlingssida för insikter och kunskap från medarbetarna inom Another Media Group koncernen. Här samlar vi kunskap, inspiration och know-how för dig som arbetar med marknadsföring, kommunikation, affärsutveckling och försäljning. Vi hoppas kunna inspirera dig, väcka nya tankar och göra din arbetsdag lite enklare och roligare.

Vill du veta mer?

Sebastian Tibbling

Another Media Group

Vad behöver du på din tillväxtresa? Kontakta mig för att prata mer över en kaffe.

sebastian@anothermedia.se+46 70-855 17 22