Insikter

Vad har du i lurarna i sommar?

30 juni 2022
Richard Ahlman, Head of Digital, Adviser
När händerna inte längre orkar hålla uppe pocketboken, eller när du befinner dig på ett annat läs-ovänligt ställe (kanske i glasskön?), är det tur att poddar finns. Genom att bara trycka på play tillåts vi att sväva iväg in i valfri värld av skratt, spänning eller tårar. Det går helt klart att säga att det finns något för alla där ute. Här är våra favoriter just nu!

  1. Shit you don’t learn in school

Formell skolgång gör ett fruktansvärt jobb med att förbereda dig för att trivas som vuxen. Podden Shit You Don't Learn in School finns till för att kompensera för detta samhälleliga misslyckande. I den här showen delar Calvin Rosser och Steph Smith berättelser, insikter och resurser som är utformade för att hjälpa dig att förbättra kvaliteten på ditt personliga och professionella liv. Om allt löser sig kommer du att vara minst 1 % bättre på att navigera i vattnet.

  1. Rabbit hole

Rabbit Hole tar en titt på hur internet påverkar våra liv och vår politik varje dag och hur vi kom hit. The New York Times serie i åtta delar är oöverträffad i sin forskning och historien som den berättar om hur vi interagerar med internet är djupgående och svår att glömma. Väl värd din tid.

  1. Värvet

Inte är det någon brist på intervjupoddar där ute. Om du ska välja en att lyssna på är Värvet en säker väg att gå. Kristoffer Triumf gör ett utmärkt jobb med att komma nära gästen, vilket oftast resulterar i intressant innehåll. Varje vecka gästar en ny känd figur podden. I skrivande stund finns det över 500 avsnitt ute, det vill säga, det finns en del att beta igenom!

  1. Winning the Challenger sale 

Vinn säljögonblicken som betyder något, varje dag. Gör en djupdykning i de dagliga färdigheterna och beteendena som har visat sig vinna i komplexa sälj- och köpmiljöer. Podden leds av teamet som gav ut bästsäljaren "The Challenger Sale".

Bonustips!

Sommar innebär också att det är tid för sommar i P1. För dig som redan plöjt igenom sommarens höjdpunkter kommer här ett par tips på gamla favoriter. 

Björn Natthiko Lindeblad från 2020 – lyssna här

Max Tegmark från 2018 - lyssa här 

Bodil Malmsten från 1984 - lyssna här

Richard Ahlman

Richard Ahlman

Head of Digital, Adviser

richard@adviser.se

+46 70-855 28 21