Vad är äkta kommunikation?

07 februari 2024
Dela:

Sebastian Tibbling, Head of Agency på AMG, startar ett experiment i poddformat – där uppgiften är att förstå vad äkta kommunikation är med ögonen förbundna.

– Jag känner mig mer och mer förvirrad i det landskap jag befinner mig i, ständigt någon som vill ha min uppmärksamhet, ändå känns det svårare än någonsin att nå fram och in. Jag ville förstå vad kommunikation bygger på och hur vi når varandra på riktigt, säger Sebastian och fortsätter, det här är min 40-årskris i poddformat, hahaha…

Formatet är framtaget med Poddkretsen och Navid Modiri och är ett experiment där vi lekfullt utmanar både Sebastian att vara närvarande, nyfiken och utanför sin comfortszone samtidigt som vi utmanar de klassiska poddformaten.

"

”Det här är min 40-årskris i poddformat”

Sebastian Tibbling

Äkta kommunikation går ut på att Sebastian går in i en poddstudio med ögonbindel. Han vet aldrig vem gästen är och det finns inga regler mer än att mötas och lära sig mer av varandra på ett nyfiket sätt. Navid Modiri om konceptet: 

– När Sebastian kom till mig och sa att han ville göra en podd som heter ”Äkta kommunikation” insåg jag att det inte är möjligt att vara ÄKTA om han inte släpper kontrollen. Att stänga av synen gör att det enda han har att lita på är sig själv, sin närvaro och sin nyfikenhet. Och wow! Det gjorde han!

Äkta kommunikation släpps varje vecka på onsdagar och första avsnittet kommer ut den 7 februari.
Du hittar podden här: Spotify eller Youtube

Teamet bakom Äkta kommunikation:
Producent: Navid Modiri
Projektledare: Karl Doorali
Produktion: Joel Ström
Teknik: Rabi Allawerdi
Programledare: Sebastian Tibbling