Design och webbutveckling

Har du ett design- eller webbprojekt du vill förverkliga? Tack vare bred kompetens kan vi erbjuda det mesta inom design och webbutveckling. Vi utvecklar och förvaltar företagshemsidor, nyhetssidor, digitala produkter och webbappar. Här kan du läsa mer om hur vi jobbar med formgivning, webbutveckling, UX- och UI design.

För de flesta företag och organisationer är webbplatsen ansiktet utåt. Därför bygger vi sajter med kreativa tekniska lösningar och målgruppsanpassad design. Det bygger starka varumärken och skapar mätbara resultat.

Är du på jakt efter design med wow-känsla? Låt teamet på Roy ta fram ett förslag åt dig.

Tjänster inom design och webbutveckling

Webbutveckling


För många företag är hemsidan det enskilt viktigaste försäljningsverktyget. Våra tjänster sträcker sig från strategi och design till utveckling, hosting och support – allt du behöver för att navigera i en digital värld i ständig förändring.

UX & UI-design


UX och UI design är designarbetet som gör hela skillnaden för användarupplevelsen. Vi hjälper dig säkerställa att gränssnittet på dina digitala produkter överträffar dina kunders förväntningar och behov.

Grafisk design


Oavsett om vi jobbar med webb, print eller rörligt paketerar vi innehåll för att det ska ge bäst möjliga effekt. Vi tar fram koncept, varumärkesstrategier, kommunikationsplattformar och grafisk design.

Hur vet jag om min hemsida är bra? 

För många företag är hemsidan det enskilt viktigaste försäljningsverktyget, och när det kommer till att utvärdera den så finns det en rad olika mått och metoder att ta till. SEO-analys, Page Speed och CTR är bara några av alla testparametrar som det ofta refereras till. Men vilka KPI:er ska man titta på och hur påverkar de egentligen kundens upplevelse av sajten? Denna artikel är för dig som vill förstå potentialen med din hemsida och ta reda på hur bra den presterar idag.

Tidigare uppdrag och case

WOW! Det är känslan vi eftersträvar att skapa i allt vi tar oss an, och exakt så vill vi att våra kunder ska känna när de jobbar med oss. Vill du också ha lite mer WOW i vardagen? Medan du funderar kan du spana in lite av det Roy gjort tidigare.

Vill du veta mer?

Sebastian Tibbling

VD, Roy

Kontakta mig för att få rådgivning kring ert nästa webb- eller designprojekt.

sebastian@roy.agency+46708551722