Foto- och videoproduktion

Vill du engagera, utbilda eller underhålla din målgrupp så är video ett mycket effektivt format för digitala kanaler. Vi hjälper dig att producera produktvideos, video för utbildning, animerade filmer eller rekryteringsvideos. Vill du bolla idéer kring ett koncept eller ha hjälp med videoproduktion så finns våra content managers här för att hjälpa dig.

Video är ett svårslaget medium för företag som vill nå ut med effektiv och engagerande storytelling. Vare sig det är introduktionsfilmer, rekryteringsfilmer, animerade filmer eller större videoproduktioner ser vi till att du får ut maximalt av din investering. Att jobba med oss ger dig tillgång till erfarna producenter, fotografer, videografer, designers och animatörer. Här kan du se ett av våra exempelcase.

Populära tjänster

Företagsfilm


Att använda företagsfilmer som kommunikationsredskap har visat sig vara mycket effektivt i digitala medier. Vi hjälper företag och organisationer att producera informativa videor, rekryteringsfilmer, utbildningsfilmer och mycket mer.

Fotografering


Behöver du uppdatera din bildbank eller dina profilbilder på medarbetarna? Under en företagsfotografering kan vi ta allt ifrån porträttbilder, verksamhetsbilder, produktbilder till avslappnade bilder där medarbetarna fångas i stunden.

Animerad film


Animationsfilmer har ett väldigt högt tittarvärde, och gör det möjligt för dig på att kommunicera produkter, tjänster och lösningar på ett kreativt sätt. Särskilt populärt har det blivit att använda animerad film för så kallade explainer-videos.

Så kommer du igång med företagsvideo

Vill du göra en video med genomslagskraft? Då bör du anlita ett proffs. Det betyder dock inte att du behöver lägga halva marknadsbudgeten på videoproduktion! Ju tydligare du gör ditt syfte och desto mer förarbete du gör, desto större sannolikhet är det att du kan hålla ner kostnaderna. Den här artikeln är till dig som vill skapa företagsfilm men inte vet var eller hur du ska gå tillväga.

Video som skapar värde - igen och igen

Våra content managers och videografer är experter på content repurposing. Det innebär att vi hjälper dig med en strategi för hur videomaterialet kan omarbetas och återanvändas i fler kanaler och sammanhang, för att du ska få ut maximalt värde av investeringen. Detta ser vi ofta att företag glömmer bort, vilket resulterar i att produktionerna blir för dyra i förhållande till värdet man skapar genom innehållet.

Dags att komma igång med video?

Sebastian Tibbling

Head of Agency

Kontakta Sebastian för att få hjälp med ditt nästa foto- eller videoprojekt.

sebastian@anothermedia.se+46 708 551 722